powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι "πολυθεσίτες" λύνουν τα χέρια του Μανωλά

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου. Οι "κυανόλευκοι" παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στους αγώνες που δίνουν στο Πανθεσσαλικό και έχουν καταφέρει να μετατρέψουν δύο δύσκολα ματς, σε παράσταση για ένα ρόλο. Αναφερόμαστε στις αναμετρήσεις που τελείωσαν με 3-0 κόντρα σε Πανσερραϊκό και το Σάββατο με τον Παναιτωλικό. 
Για να παίξει καλό ποδόσφαιρο μία ομάδα, χρειάζεται ο προπονητής να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά να υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να τη μεταφέρουν εντός του αγωνιστικού χώρου. Το φετινό ρόστερ της Νίκης περιλαμβάνει πολλούς παίκτες με τη δυνατόητα να αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις. Οι έμπειροι Κυριάκος και Σκούφαλης μαζί με τον Φλίγκο συνθέτουν ιδιαίτερα δυνατή επιθετική τριάδα και όλοι τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε στις πτέρυγες, δεξιά κι αριστερά. Ο Τάντιτς μπορεί να παίξει μέσα αριστερά ή μέσα δεξιά σε ένα σύστημα 3-5-2, ενώ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη έχει ο Πορτουλίδης από τον άξονα αλλά και οι πλάγιοι αμυντικοί, οι Παπαδόπουλος, Ψιάνος και πλέον ο Κοντοδήμος στο αριστερό άκρο που παίζουν ως φουλ μπακ. Σε διάφορες θέσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Ουέλινγκτον. 
Ο Στέλιος Μανωλάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει μία ομάδα με αρκετούς "πολυθεσίτες", κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αφού αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί να αλλάζει τα πλάνα του και να διαχειρίζεται καλύτερα τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου