powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Παρουσίασε φανέλα κι έστειλε σε όλους το μήνυμα: Η Νίκη Βόλου ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ (photos)

Η Νίκη Βόλου άλλαξε επίπεδο κι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν απόψε στην παρουσίαση της νέας φανέλας του συλλόγου στο club Amaze το διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι. Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώνονται μόνο από μεγάλες ομάδες της Super League και μετά από τη σημερινή βραδιά, τέτοια ομάδα μπορούν να ονειρεύονται οι φίλαθλοί της πως θα γίνει σύντομα η Νίκη Βόλου.
Πριν την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του βολιώτικου συλλόγου, ρίγη συγκίνησης είχαν σκορπίσει στους φίλους της Νίκης τα εντυπωσιακά...
...αφιερώματα που έπαιζαν συνεχώς στο videowall, συνοδεία δυνατής μουσικής.
Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν στο τέλος μίας εκπληκτικής παρουσίασης εμφανίστηκε η μπλε φανέλα, με τη ρίγα στην αριστερή πλευρά της και το σήμα της Νίκης στο μέρος της καρδιάς.
Οι παίκτες με τη σειρά τους φόρεσαν τη φανέλα του πρωταθλητή με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να κάνουν τη νύχτα μέρα και τον κόσμο να νιώθει στο πετσί του, πως η Νίκη του Ανδρέα Πάτση πέρασε οριστικά σε άλλο επίπεδο. Πλέον η Νίκη Βόλου ξεπερνάει μία για πάντα τα στενά όρια που κάποιοι την είχαν περιορίσει και στοχεύει πια να γίνει η ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου